Kessenicherweg 27 , 3640 Kinrooi, België
GSM :
+32 494 87 17 91 +32 494 87 17 91

Asperges à la flamende

Bereiding

  1. Schil de asperges. Kook ze in 15 tot 20 minuten in water met een snuifje zout.
  2. Kook de eieren 10 minuten. Laat ze afkoelen in koud water. Pel ze. Prak de dooiers en de eiwitten apart.
  3. Laat de asperges uitlekken op een keukenhanddoek, zodat ze meteen ook wat kunnen opdrogen.
  4. Laat de boter smelten maar niet kleuren. Doe er een snuifje peper bij.
  5. Schik de asperges op de borden, met de zachte punten in dezelfde richting. Kruid ze met een snuifje nootmuskaat. Leg op elke portie, mooi op een rijtje, eierdooier, eiwit en gehakte peterselie.
  6. Lepel de warme, gesmolten boter over de asperges. Serveer meteen.
Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Alles weigeren
Instellingen aanpassen
Sta alles toe
Cookie-instelling bewerken